Bögreceptek

Egy bögre, amin rajta van a recept. De nem csak egy hétköznapi recept, hanem az igazi BÖGRECEPT! És az miben más? Hát abban, hogy nem kell méregetned semmit, mert mindent bögrében adtunk meg neked! Leteszteltük, megsütöttük, megkóstoltuk. Most már csak rád várnak, hogy elkészítsd őket. Jó étvágyat hozzá! – ALA2you

Ha kell egy kis segítség, akkor a YouTube csatornánkon megnézheted, hogy is készülnek ezek a receptek!

Reméljük, ízleni fognak a receptek! Ha valami más egyedi ajándékot is megnéznél, itt megtalálod:

Mi is ez a Bögrecept? Egyik hobbink a sütés. A finom sütemények természetes tartozékai az ünnepeknek, legyen az névnap, születésnap, karácsony, húsvét. De kedvesünk is örül egy jó sütinek mondjuk Valentin nap alkalmából, vagy anyukánkat is meglephetjük, ha jön az Anyák Napja.

Viszont nem mindenki tud sütni, még itt, az ALA2you berkein belül sem. A receptek sok esetben bonyolultak, az elkészítésükhöz mindenféle egzotikus eszköz, hosszú, gyakorlást igénylő műveletek és egyéb misztikus dolgok társulnak. De ennek nem kell feltétlenül így lennie.

Kedvenc bögreceptjeinket gyűjtöttük össze. Elkészítésük egyszerű, gyors, de az eredmény magáért beszél. Ezekkel a sütikkel garantáltan az összejövetel sztárja leszel!

Cart
  • No products in the cart.
%d bloggers like this: