Telótokok

Legyen egyedi telefontokod. Szerkesz a galáriából, vagy töltsd fel a kedvenc képedet. Olyan képed van, ami túl nagy, és nem tudod feltölteni? Keress minket emailon az ala2you.info@gmail.com – címen, vagy Facebook messengeren: LINK

Ez az a tárgy, ami mindig nálad van. Ezzel tartod a kapcsolatod a barátaiddal, ezen keresztül videózól, dolgozol, szórakozol, fényképezel, adsz hírt magadról, maradsz naprakész. Megérdemli, hogy vigyázz rá. Egy egyedi telefontok nem csak védi a készüléket, de kiemel, szórakoztat és megmutatja, ki vagy. Vagy egy remek egyedi ajándék annak, aki kedves számodra.

Válaszd ki a készüléked típusát, aztán tedd egyedivé a szerkesztőnkben. Használhatod a saját képedet vagy válassz egyet a több, mint 700 minőségi képünk közül. Vagy kombináld a kettőt, mert nálunk ezt is megteheted.

A legnépszerűbb iPhone; Samsung; Huawei és Xiaomi modellekből válogathatsz. A vágyad egy egyedi telefontok, de nem találod a készüléket? Vedd fel velünk a kapcsolatot az ala2you.info@gmail.com emailcímen vagy a Facebook oldalunkon és megnézzük, mit tehetünk!

Ha érdekel más egyedi ajándék is, klikk a képre!

Tudtad? Az egyedi telefontok alapanyaga a szilikon – műanyag ház. Ez a rugalmas anyag kiválóan követi a telefon formáját. Leeséskor a legjellemzőbb sérülések akkor történnek, amikor a telefon az oldalán landol. Ennek esélyét drasztikusan tudja csökkenteni egy ilyen egyedi telefontok, hiszen elnyeli az ütés energiáját. Viszont a szilikon pont a rugalmassága miatt nagyobb, lapos felületen kevésbé ellenálló a karcolásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a hátlapi résznél hamar csúnya lesz. Ezt akadályozza meg az a fémlap, ami az általunk forgalmazott tokokban a hátlapon található. A fémlap ellenálló a legtöbb, mindennapi használatból eredő karcolásnak, és megadja a szükséges merevséget. A két tulajdonság kombinálása pedig erős védelmet ad a telefonodnak.

A minta a fém lapra kerül, szublimációs eljárással. Ennek a lényege, hogy a festék elpárolog, és beivódik a hátlapba. Ez nem csak egyedi ajándékká teszi a telefontokot, de tartóssá is a rajta található ábrát. Hiszen a festék nem az anyagON hanem az anyagBAN található! Ebből következik, hogy csak fizikai sérülés esetén jön le, annak pedig a mindennapi használat során a fém hátlap jól ellenáll. Emiatt lesz tartós, minőségi, és legfőképp szép az egyedi telefontok!

Cart
  • No products in the cart.
%d bloggers like this: