Könyvek

Végek Művészete – Igazán exkluzív ajándék a történelem, a vívás és a katonai história kedvelőinek. A színes, igényes kiadású könyv korabeli források alapján rekonstruálja a XVI század harcmodorát és a szablyavívást. Magyar és angol nyelvű kiadvány, így egyedi ajándék lehet külföldiek számára is, ha valami igazán különlegessel lepné meg őket.

If you tell a Hungarian the word: sword, he will have in owns mind’s eye a one handed, back edged arched cutter by a great chance, exactly a sabre. Might that be an accident? No, it isn’t.The great amount of stories, the 35 gold medals at the Olympics, the abundant literature of the turn of the century, the acceptance of the contemporary duels shows that the Hungarian nation always had an inward relationship with the cold steel. As we get deeper in the groundless well of the past, the less written sources are available, but the material monuments and the contemporary imageries tell us stories about our ancestors, who lived and died for centuries with their sabers in their hands.

Igazán exkluzív ajándék a történelem, a vívás és a katonai história kedvelőinek. A színes, igényes kiadású könyv korabeli források alapján rekonstruálja a XVI század harcmodorát és a szablyavívást. Magyar és angol nyelvű kiadvány, így egyedi ajándék lehet külföldiek számára is, ha valami igazán különlegessel lepné meg őket.

Ha azt mondod egy magyarnak: kard, akkor jó eséllyel, valami egykezes, fokélre fent íves vágószerszám jelenik meg a lelki szemei előtt. Azaz egy szablya. Véletlen lenne? Nem. Ez a könyv a magyar szablya legfontosabb korszakáról szól. Méltó ajándék mindenkinek.

Esetleg valami mást keresel? Nézz körül a többi ajándék – lehetőség között!

Van már egyedi ajándékod? Oszd meg velünk a Facebookon!

Cart
%d bloggers like this: