Blog

Érdekességek és hasznosságok az ajándékozás csodálatos világából.

Anyák napja

Anya csak egy van. Ő mindig melletted áll, szeret téged, vigyáz rád. Akkor is a kisgyereke vagy, ha már a sajátjaid vesznek körül. Őket köszöntjük május első vasárnapján, Anyák Napja alkalmából. Az ünnep eredete nagyon régre nyúlik vissza. Már az őskori anyakultuszok is nagy becsben tartották az anyaságot, míg az ókori kultúrákban külön időszakot szenteltekContinue reading “Anyák napja”

Jövő heti névnapok (Április 19. – 25.)

Hogy időben fel tudj készülni, itt van a jövő heti névnapok listája. Hétfő; 19. (- Emma; Malvin; Zseraldina Kedd; 20. – Tivadar; Tihamér; Töhötöm Szerda; 21. – Konrád; Anzelm; Zelmira Csütörtök; 22. – Csilla; Noémi; Kájusz; Noé Péntek; 23. – Béla; Adalbert Szombat; 24. – György; Fidél; Debóra Vasárnap; 25. – Márk; Ányos Akad egyContinue reading “Jövő heti névnapok (Április 19. – 25.)”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Ala2you team
Rólunk

Az ALA2you egy igazi szerelemprojekt, a szó többféle értelmében is. Ketten alapítottuk és dolgozunk rajta, úgyhogy csapatmunka a javából! Azért működik, mert kiegészítjük és támogatjuk egymást. Mindegyikünk másban jó. Egyikünk a rendszerezésben és tervezésben, másikunk a megvalósításban és a kétkezi dolgokban. Egyikünk jól kezeli a gyártóeszközt, míg a másikunk a gombosgépet. A fontos dolgok azonban közösek, mint a minőség iránti elkötelezettség.

Kérdésed van? Keress minket a Facebookon!

Ajándékok

Telótokok

Egyéb ajándékok

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Cart
  • No products in the cart.
%d bloggers like this: