Ajándékok

Különleges ajándék különleges embereknek: Válasz egy tárgyat, és használd, mint egy üres vásznat. Keress az érdeklődési köre alapján egy szuper képet, vagy töltsd fel a sajátodat, a Te elképzelésed szerint. Képeinket és tárgyainkat gondosan válogattuk ki Neked, hogy minél több örömet okozzanak a mindennapokban. Amikor a reggeli kávé, kirándulás, buli vagy munka közben kezébe fogja majd az ajándékodat, garantáltan Rád fog gondolni!

Hogy működik? Válaszd ki a tárgyat, amire alkotni szeretnél. Ebben segít a leírás az ajándék ismertetőjében. Ez lesz az alap, amire szerkeszteni tudsz valamiféle képet. Aztán kattints a szerkesztő megnyitására. Itt tudod feltölteni a saját fotóidat, vagy pedig választhatsz a több, mint 700 gondosan kiválasztott képből. Szöveget is tudsz hozzáadni, és számos egyéb eszköz áll rendelkezésedre az ajándék testreszabásához. Ha megvan az egyedi minta, tedd a kosárba. Innentől a többi a mi dolgunk. Munkatársaink megkapják a rendelésedet, megszerkesztik azt, majd elkészítjük neked a kért egyedi ajándékot! Jellemzően 2 munkanapon belül odaadjuk a futárunknak. Neked már csak át kell venni a rendelésedet, és örülni neki!

Valami mást keresel? Nézz körül nálunk:

Ha van egy jó képed az ajándékainkról, oszd meg velünk a Facebookon!

Névnap, születésnap, húsvét, anyák napja, karácsony, Valentin nap – megannyi alkalom az ajándékozásra. Ha valakit érdemesnek tartunk arra, hogy időt, pénzt és energiát tegyünk a megajándékozásába, szeretnénk, ha jó szívvel gondolna vissza az alkalomra, és a kapott emlék hasznos legyen számára. Ezért érdemes egyedi ajándékot tervezni, és keresni. Mi itt az ALA2you csapatánál azon dolgozunk, hogy Neked ez minél könnyebben menjen. Hogy az ajándékozás folyamatából Rád az izgalmas válogatás, tervezgetés és az átadás öröme jusson. A többi a mi dolgunk! 🙂

Cart
  • No products in the cart.
%d bloggers like this: